• Slide 0
  • Slide 1
  • Slide 2
  • Slide 3
  • Slide 4
  • Slide 5
  • Slide 6
  • Slide 7

Het programma Torenmuziek Barneveld 2019 vindt u hieronder

DATUM PLAATS BEIAARDIER   BIJZONDERHEDEN
Vrijdag 17 mei om 19.30 uur Barneveld, Raadhuistoren en trouwzaal Boudewijn Zwart Familieconcert met Alexander Paperny (balalaika) en Vladimir Fridman (gitaar); muziek van lichtklassiek tot jazz en klezmer.
Woensdag 26 juni om 19.30 uur Barneveld, Raadhuistoren Duo Black & Beauty   Beiaard-PLUS concert door het duo Black & Beauty (piano en Raadhuis carillon) Luisterplaats: de fluistertuin van restaurant “Bij ’t Raadhuys” tegenover de Raadhuistoren, met Oudhollands vers gezette koffie of thee en een speciale klokspijs-lekkernij. Zie ook: www.bijtraadhuys.nl
Woensdag 10 juli om 19.30 uur Barneveld, toren Oude Kerk Trevor Workman (GB) Een ouderwets avondje “beiaard-solo” door de in Barneveld wel bekende beiaardier; Trevor Workman.
Vrijdag 19 juli om 19.30 uur Barneveld, toren Oude Kerk Boudewijn Zwart Jukebox concert, muziek op verzoek, gezeten op het terras van Choco & Zo, met een heerlijke versnapering
Vrijdag 30 augustus, van 19.30 – 21.30 uur Barneveld, Raadhuisplein Boudewijn Zwart Boudewijn Zwart op de reizende beiaard verleent, in samenwerking met docenten van de Barneveldse Muziekschool, medewerking aan het BVD zomeravondconcert op het Raadhuisplein.
Zaterdag 7 september om 19.30 uur Barneveld, toren Oude Kerk Beiaard-PLUS concert met beiaard-piano-trompet   Beiaardier Wim Ruytenbeek verzorgt samen met de Barnevelder Rudolf Weges (trompet) en Boudewijn Zwart (op de piano) het concert “Beiaard-Plus”
Zaterdag 30 november Barneveld, Trouwzaal van het Raadhuis Boudewijn Zwart en enkele speciale gasten “Bach in Barneveld” Slotconcert van seizoen 2019

 

Luisterplaatsen Oude Kerk: Banken rondom de toren

Wekelijkse bespelingen

Vanaf de Raadhuistoren en de Oudekerkstoren bespeelt de beiaardier wekelijks het carillon. Verzoeknummers zijn aan te vragen via telefoon 0182-387079 of via de mail van beiaardier Boudewijn Zwart: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oudekerkstoren: vrijdag van 09.00 tot 10.00 uur (wekelijks)

Raadhuistoren: vrijdag van 10.00 tot 11.00 uur (wekelijks)

Op de website www.beiaardconcert.nl vindt u een overzicht van alle carillonbespelingen in Nederland

Beiaard in concert

Voor het organiseren van extra concerten is de Stichting De Barneveldse Beiaard afhankelijk van de financiële bijdragen van donateurs en sponsoren. Kijk daarom ook eens op onze Donateurs-pagina.